The Soil Pavilion

Inspired by ant colony, this Soil Pavilion at Siam Square project demands attention to how the new building meets the pavilion’s wish to solve the environment issue.
It aims to create semi indoor/outdoor space which feels like area of filtered light and wind under its skin and fur.
The Soil Pavilion comprises of two programs,
which are Soil Exhibition and the café incorporated in the building based on the area analysis.
This final phase derives from Learning the soil phase, that is learning process and concept development.
It is to challenge to bring out the value of soil and deliver it to city dwellers.

Advertisements

4 thoughts on “The Soil Pavilion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s